Sustine Proiectele pentru adolescenti !


widgets

duminică, 2 septembrie 2012

Concurs pentru tineri !



CONCURS!


Fa-ti vocea auzita! Este timpul ca deciziile care ii privesc pe tineri sa nu mai fie luate fara participarea sau reprezentarea lor!
Scolile trebuie sa isi respecte obligatia de a asigura accesul tinerilor la o educatie sexuala cuprinzatoare si pe intelesul lor. Dar de ce? Si cum ar trebui sa fie aceasta educatie sexuala?
Cu aceste intrebari in minte, si dupa ce ai citit pagina despre educatie sexuala, trimite-ne un desen, o fotografie sau un filmulet care sa contina un mesaj de continuare a frazei:
E NEVOIE DE EDUCATIE SEXUALA IN SCOLI PENTRU CA…
Cateva reguli ale concursului:
1. Materialele se vor trimite pana pe 7 septembrie inclusiv la adresa ududecd(at)ecpi.ro si vor putea fi votate pe pagina Galeriei concursului pana pe 8 septembrie, inclusiv.
Nu pot fi trimise mai mult de 2 materiale de persoana. Pentru a putea fi publicate pe platforma, e-mailul trebuie sa contina numele participantului.
Butonul de vot se afla in articolul corespunzator materialului, la finalul paginii. Vor fi luate in considerare voturile pozitive.
2. Pe 9 septembrie la ora 23:59 se inchide votarea. Castigatorul se anunta pe 9 septembrie si va fi premiat pe 10 septembrie, odata cu inchiderea campaniei “10 Zile de Activism”.
3. Pana pe 8 septembrie, materialele vor fi promovate prin intermediul paginii de Facebook “10 Zile de Activism” si pe paginile/blogurile partenerilor.
4. Premiul pentru cel mai votat material este de 400 RON.
5. Nu se accepta materiale care contin un limbaj vulgar, incita la ura sau contin imagini explicite. Ne rezervam dreptul de a respinge aceste materiale nemotivat. Materialele trebuie sa respecte legislatia privind drepturile de autor.
SUCCES!
Organizatorii campaniei în România sunt: Societatea de Educaţie Contraceptivă şi Sexuală (SECS) şi Centrul Euroregional Pentru Iniţiative Publice (ECPI).

Sursa (http://10activism.wordpress.com/)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu